Impact & Guerilla marketing

citrusmedia, impact stilladsbanner

Impact Stilladsbanner

Med bannere på stilladser, sikrer vi stor impact i gadebilledet og brand positionering. Vi får løbende kontrakter på stilladser, hvor vi får mulighed for at opsætte store bannere på de mest attraktive adresser i landet, eksempelvis Rådhuspladsen, Kgs. Nytorv og Strøget. 
Kontakt os gerne, for at høre hvilke placeringer vi i øjeblikket tilbyder. 

Impact Gavlbanner

Med bannere på gavle, kan vi sikre annoncøren stor synlighed i gadebilledet. Vi har gavle til bannere i København, Odense og Aarhus, ligesom vi også tilbyder bannere på to grønne gavle på Frederiksberg. Her har annoncøren sig mulighed for at kommunikere grønne og miljøvenlige budskaber på banneret omgivet af grøn beplatning. 

citrusmedia, impact gavlbanner
citrusmedia, impact, guerilla marketing

Guerilla marketing

Med Guerilla marketing bruges byen som medieplatform. Der udvikles anderledes og kreative kampagner, som skaber stor opmærksomhed og erindring hos befolkningen. 
Kreativiteten er i højsædet og vi er her hos citrusmedia klar til at være en del af processen fra tanke til handling, så der skabes den bedst mulige kampagne for netop jeres brand. 

Guerilla Brand activation

Med Brand activation skaber vi kampagner der involverer målgruppen og bygger bro mellem brand og forbruger. Det kan være alt fra simple sampling-kampagner til større events. Alt sammen for at skabe trial, dialog og en oplevelse for forbrugeren. 

guerilla marketing citrusmedia
guerilla marketing citrusmedia

Guerilla Cykelmedier

Med vores cykel elementer, kan annoncøren skabe både synlighed i gadebilledet og glæde modtageren. Vi oplever stor interesse for modtagerne, når vi sætter betræk på cyklerne. Vi producerer både betræk til kurve og sadler, samt postkort med voucher eller taktisk budskab i kombination med betræk. Vi producerer alle vores betræk i vandafvisende recycled polyester. 

Guerilla Wild postering

Med wild postering kan vi opsætte plakater, hvor annoncørens målgruppe færdes. Vi kan opsætte på opslagstavler og opholdsrum på landets uddannelsesinstitutioner eller ude i byen, på kultursøjler og byggehegn i København og Aarhus. Vi trykker vores plakater i genbrugspapir og opsættes primært via cyklende konsulenter. 

citrusmedia, impact wild posting

Skal vi tage en snak om jeres
næste kampagne?