URBAN Guerilla

Outdoor reklamer

Guerilla marketing sikrer kreativ kommunikation, der skaber stor opmærksomhed

Fra du står op om morgenen, til du går i seng om aftenen, bliver du som almen forbruger eksponeret for flere tusinde forskellige reklamer i det ene eller andet format. Det er langt fra dem alle sammen, du bemærker, tænker over eller bliver påvirket af i lige så høj en grad som andre, og det sætter nogle ekstremt høje krav til dig som annoncør. Det er her, guerilla marketing kommer ind i billedet.

Som annoncør eller marketingansvarlig er det altså din fornemmeste opgave at udarbejde en reklame, der bliver bemærket og ikke mindst positivt modtaget af din målgruppe. Skal du eksekvere på denne opgave, kræver det, at dine reklamer skiller sig ud fra mængden. Det er en svær opgave at mestre, fordi det kræver meget mere end bare hårdt arbejde. Det kræver en indsigt i din målgruppes adfærd og holdninger, ligesom det kræver en indsigt i aktuelle samfundsnormer og sommetider også debatter. Mest af alt kræver det, at du er idérig, kreativ og nysgerrig, og det er lettere sagt end gjort.

Heldigvis findes der en masse metoder, der kan hjælpe dig på vej til at skabe noget nyt og eksklusivt i din annoncering, og disse metoder kan vi hjælpe dig med hos citrusmedia. Hos citrusmedia er vi nemlig eksperter i guerilla marketing, som er en af de mest populære metoder til at skabe eksklusive kampagner, som vil overraske og gøre indtryk på dine vigtigste målgrupper.

Guerilla marketing er for dig, der gerne vil skabe opmærksomhed omkring dit brand ved at bruge utraditionelle metoder. Guerilla marketing er for dig, der gerne vil påvirke din målgruppe allerede første gang, de stifter bekendtskab med dit brand. Guerilla marketing er for dig, der ønsker at påvirke dine eksisterende kunder og kundeemner til at blive tilbagevendende kunder hos dig, og som ønsker at få disse kundeemner til at sprede budskabet om dit brand gennem word of mouth.

Guerilla marketing er nemlig i den grad en metode inden for markedsføring, der bidrager til at skabe word of mouth. Med guerilla marketing kan du nemlig ikke bare skabe word of mouth via dit brand eller dine produkter – du kan skabe word of mouth via dine markedsføringskampagner. Og det er der ikke mange andre markedsføringskanaler og -metoder, der kan hamle op med.

Hvad er guerilla marketing?

Guerilla markedsføring er en reklameform, der går ud på at skabe opmærksomhed omkring dit brand ved at bruge utraditionelle metoder. Guerilla markedsføring går ud på at overraske din målgruppe med et reklameformat, de ikke havde regnet med at se. Formålet med guerilla marketing er at markedsføre sig på en anderledes måde, som skaber opmærksomhed hos målgruppen og dertilhørende omtale. På den måde kan du for et relativt lille budget nå ud til rigtig mange af dine potentielle kunder og på en måde, som har større sandsynlighed for at skabe konverteringer.

Med den rette bagvedliggende strategi til din guerilla markedsføring kan du skabe en viral effekt, hvor dit budskab vil sprede sig i en accelereret hastighed. Med den rette bagvedliggende strategi til din guerilla marketing og den rette eksekvering af samme kan du få folk på gaden til at stoppe op – blot for at kigge på din reklame. Dermed sikrer du dig, at målgruppen ikke bare bemærker, men også påvirkes af din markedsføring, og det kan du takke guerilla marketing for. Dét er markedsføring, der virker.

Guerilla markedsføring går ikke så meget ud på at bruge det største budget, som det går ud på at investere tid og forarbejde. Guerilla markedsføring er altså ikke den dyreste reklameform, du kan vælge, men hvis du vil gå efter et stort afkast, kræver det den rette bagvedliggende strategi. Guerilla markedsføring går altså i høj grad ud på at komme med en idé, der har potentiale til at skabe den virale effekt, der oftest vil være målet. Bag denne idé ligger der ofte humor, ironi, politiske standpunkter eller stærke budskaber, som vil tale til målgruppen og påvirke dem i den ønskede retning.

Når du skal skabe dine guerilla markedsføring ideer, er det altså en god ide at have en stor indsigt i din målgruppe. Og her menes ikke kun deres demografiske forhold, men også deres psykografiske forhold og i særdeleshed også deres adfærd. Jo mere du ved om din målgruppes tankegang, des bedre udgangspunkt vil du have for at skabe guerilla marketing ideer, der påvirker de rigtige følelser hos den vigtigste målgruppe.

Guerilla marketing med citrusmedia

Hos citrusmedia udtænker og eksekverer vi løbende på mange forskellige guerilla marketing aktiviteter. Om du har en håndfuld guerilla markedsføring ideer på forhånd eller ej, er underordnet. Vi hjælper dig med din guerilla marketing, fra idegenerering til eksekvering, hvor vi kan bidrage med vores mange erfaringer fra tidligere cases. Dermed ligger vi inde med et hav af grundlæggende guerilla markedsføring ideer, og disse guerilla markedsføring ideer sørger vi for at tilpasse din forretning.

Vi hjælper dig med at skabe guerilla markedsføring ideer

Med citrusmedia kan du udføre guerilla marketing aktiviteter, der skiller sig ud fra mængden og skaber opmærksomhed hos den helt rigtige målgruppe. Vi kan få forbrugerne til at stoppe op ved at præsentere dit brand som kalkmaling på fortovene. Vi kan skabe en wow-effekt via effekter og/eller ophæng af markedsføringsmateriale i træer, og vi kan give byens statuer en smuk makeover. Vi kan overraske dit publikum med en alternativ fortolkning af vejskilte eller med dit brand i søerne – og på alle disse måder kan vi skabe smil, undren og ikke mindst interaktion fra dine vigtigste målgrupper.

Vores grad af involvering i din guerilla marketing afhænger helt af dine behov og ønsker. Har du allerede en fantastisk idé i ærmet, men brug for hjælp til eksekvering, er det her, vores samarbejde vil starte. Har du mest af alt bare brug for hjælp til at komme i gang, kan vi ligeledes være dine rådgivere i dele eller under hele processen. Kontakt os gerne, hvis vil høre mere om mulighederne for guerilla markedsføring, eller hvis du vil have hjælp til din generelle OOH markedsføring. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Pris

Prisen er afhængig af det ønskede setup. Vi udarbejder kreative oplæg med idéer, skræddersyet til Jeres produkt/brand uden beregning, såfremt kampagnen gennemføres med os.

Lokationer

Hele Danmark

Tekniske specifikationer

Afhænger af idé og koncept.