Om os

Om os

Hos citrusmedia er samarbejde og fællesskab afgørende for vores succes. Vi er bevidste om hinandens værd og de kompetencer, som vi hver især bidrager med. Kreative processer, idéudvikling og kampagneplanlægning er drevet af et fælles ønske om altid at skabe de absolut bedste resultater for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi ved, at vi hver for sig kan gøre lidt, men sammen kan vi gøre alt. Vi er citrusmedia…  Og vi er drevet af effektive kampagner, godt humør og vindermentalitet. 

Hvem er vi?

Vi fokuserer på effektiv
marketingkommunikation til
niche målgrupper.

Vi lægger vægt på professionalisme, ansvarlighed og høj kreativitet på en hver opgave, vi bliver stillet overfor. Vi tilbyder et landsdækkende netværk, der kombinerer digitale og traditionelle medier, som sikrer, at dit budskab når ud til din målgruppe. Derudover målretter vi og skræddersyer kampagner, aktivering og events tilpasset netop din målgruppe.

Vi ønsker at skabe effektiv kommunikation til unikke målgrupper. Via vores Out-Of-Home netværk og kreative medier ønsker vi at skabe varig effekt og gøre et positiv forskel iforhold til alle kampagner vi er i berøring med. Vi ønsker at digitalisere og fremtidssikre alle vores medier, så du altid kan få den bedste kvalitet på din kampagne.

Teamet

Vores medarbejdere:

Eilif Rosenkilde,
Direktør
er@citrusmedia.dk
Mikkel Christensen
Client Manager
mc@citrusmedia.dk
Sophia Cannon,
Salgskoordinator
sc@citrusmedia.dk
Gani Berisha,
Finans & Økonomi
finance@citrusmedia.dk
Jan Møbius
Client Manager
jam@citrusmedia.dk
Pernille Due Otto,
Projektleder
pdo@citrusmedia.dk
Michelle Liv Riis-Bernickow
Projektleder & PA
mrb@citrusmedia.dk
Morten Bentzen
District Manager, Cinema
E-mail: mb@citrusmedia.dk
Mette Wallin
Projektleder
mws@citrusmedia.dk
Jonas Sand
Sales Manager
js@citrusmedia.dk
Jonas Jamie Jensen
Account Manager
jj@citrusmedia.dk