Outdoor reklamer

Stor synlighed i gadebilledet

Med URBAN Impact sikrer vi stor synlighed i gadebilledet og brand positionering med enten bannere på stilladser og gavle eller vores dygtige kunstneres store malerier. Vi får løbende kontrakter på stilladser og har flere forskellige gavle i vores netværk. Bl.a. vores grønne gavl, som er en levende og CO2 reducerende plantevæg omkring 12 kvm. eco-banner, som giver annoncøren stor mulighed for grønne budskaber. Endvidere kan vores gavle prydes af vores dygtige kunstnere, der kan male både naturtro og realistiske malerier, ligesom de kan male 3D-kunst og graffiti. Malerierne kan bruges til korte kampagner eller pryde byen i længere tid som et gavlmaleri. Intet er for stort eller småt. Vi skaber banebrydende løsninger, der overrasker på en fed og ny måde.

Lokation

Vi har både gavle i netværk i de større byer i hele landet, samt løbende nye stilladser på premium placeringer i København.

Pris

Prisen afhænger af lokation og størrelse. Vi kan også være behjælpelige med tryk og opsætning af bannere til egne placeringer.

Tekniske specifikationer

Vi trykker og opsætter alle bannere på vores gavle og stilladser. Vi kan trykke og opsætte på 5-10 arbejdsdage.