BIO Moviehouse

BIO

Bliv eksponeret i Danmarks mest luksuriøse biograf

I Hellerups unge luksusbiograf MovieHouse kan du via biografreklamer nu blive eksponeret for din kernemålgruppe i et positivt setting, hvor din annoncering vil blive anset som værdiskabende underholdning. Med vores biografreklamer i MovieHouse Hellerup kan du målrette din markedsføring direkte til en købestærk og attraktiv målgruppe. MovieHouse Hellerup har 250.000 forventede besøgende årligt, og dine biografreklamer vil blive vist inden alle offentlige forestillinger.

Hver eneste dag bliver den almene forbruger eksponeret for flere tusinde reklamer af forskellige afarter, og derfor kræver det en helt særlig tilgang, strategi og eksekvering, hvis du vil skille dig ud fra mængden og skabe en mindeværdig oplevelse for forbrugeren, der gerne skal konvertere til en tilbagevendende kunde. Det er nemlig langt fra alle reklametyper, den almene forbruger vil bemærke, tænke over og blive påvirket af i lige så høj en grad som andre. Det stiller nogle høje krav til dig som annoncør, hvis du vil skabe netop den reklame, forbrugerne ikke kan undgå at bemærke, og som samtidigt skaber en positiv interesse for dit brand. Det er her, biografreklamer kommer ind i billedet

Med biografreklamer fanger du forbrugerne i en unik situation, hvor de vil være åbne for at se dine biografreklamer, og hvor undersøgelser viser, at forbrugerne tilmed vil opfatte dem som en positiv del af den samlede biografoplevelse.

Med biografreklamer når du altså ud til din målgruppe på en måde, som andre medier og annonceringsformer har svært ved at hamle op med.

Bliv repræsenteret med en dansk biograf reklame

Hvordan du vælger at forme og eksekvere på din branding strategi vil afspejle sig i forbrugernes opfattelse af dit brand. Som en ny eller lille spiller på markedet vil en dansk biograf reklame ikke alene skabe et øget kendskab til dit brand. En dansk biograf reklame vil også skabe en positiv opfattelse og en øget interesse for dit brand, fordi det er så anerkendt en måde at annoncere på.

Som en veletableret og stor spiller på dit respektive marked kan du bl.a. bruge biograf reklamer til at informere forbrugerne om et nyt produkt eller en specifik kampagne. Du kan også bruge biograf reklamer til at påvirke din målgruppe senere hen i kunderejsen, så de kan blive til konverterende kunder og tilbagevendende kunder.

Med en dansk biograf reklame i MovieHouse gennem citrusmedia kan du få vist dine biograf reklamer med en spotlængde af alt fra 15 til 60 sekunder. Din reklame i biograf pris afhænger af aftalen. Et eksempel på din reklame i biograf pris er en bruttopris pr. måned på 16.500 kroner ved 15 sekunders reklamefilm, eksklusiv moms.

Biografreklamer med citrusmedia

Hos citrusmedia hjælper vi dig med dine MovieHouse biografreklamer under hele processen, fra idé til eksekvering. Vi skaber unikke biografreklamer, som skildrer og skaber en positiv opfattelse af dit brand. I idéfasen kan vi bidrage med vores mange erfaringer fra tidligere cases med biografreklamer, og i produktionsfasen kan vores dygtige grafikere hjælpe dig med at producere de helt rigtige biografreklamer til at få det bedste frem i dit brand. Vores grad af involvering afhænger helt af dine ønsker og behov. Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om mulighederne for biografreklamer, eller hvis du vil have hjælp til at komme i gang med din OOH markedsføring.

Pris

Priseksempler: Bruttopris pr. måned 16.500 kr. ved 15 sekunders reklamefilm. Pris er eksklusiv moms.

Film og Visning

Spotlængde: 15-60 sek. Reklamefilm vises inden alle offentlige forestillinger.

Tekniske specifikationer

Specifikationer