Forside

“Vi tilbyder effektiv kommunikation til Unge & Aktive i byen. Vi lægger vægt på professionalisme, ansvarlighed og stor kreativitet på hver en opgave, vi bliver stillet overfor. Vi tilbyder et landsdækkende netværk, der kombinerer digitale og traditionelle medier, som sikrer at annoncørens budskab, når ud til målgruppen. Effektive og kreative idéer er en del af vores DNA og vi er eksperter i kommunikation, der gør en forskel for vores kunders kampagner.”

Vores netværk

Vi kombinerer digitale og traditionelle medier, så du bliver set og hørt.
c1
130

Digitale skærme på uddannelsessteder

c2
500000

Kontakter midt på Rådhuspladsen hver uge

c3
35%

Ram 35% af den danske befolkning ugentligt med Urban Digital

c4
1500000

ugentlige unikke personer i vores netværk

citrusmedia udvider Urban Digital netværket

Fra 1. januar 2021 har citrusmedia overtaget Track1 Digital og cementerer dermed sin position som førende i landet på digitale out of home medier. Med købet udbyder citrusmedia nu et landsdækkende og strategisk velplaceret netværk af storskærme
på lokationer som Rådhuspladsen og Nørreport Station i København, Odense City, Kennedy Arkaden i Aalborg centrum og Randers City. Vi kan således fremadrettet tilbyde et imponerende og stærkt netværk med en dækning på ca. 50% af befolkningen hver uge.

URBAN IMPACT styrker brand positionering og skaber stor synlighed på de bedste placeringer i byen

Med URBAN IMPACT stilladsbanner sikrer vi stor synlighed og impact i gadebilledet samt brand positionering. Vi har stilladsbannere på nogle af landets bedste lokationer, eksempelvis Kgs. Nytorv, Købmagergade og Gothersgade i hjertet af København.

SE MERE HER

Vores kunder

Note: Carousel will only load on frontend.